Alıntı:
ALLAHINKULU Nickli Üyeden Alıntı
Benim derdim hocam eşim beni bayrama 4 gün kala sadece memleketine taşınmayı kabul etmediğim için terkedip gitti ve 6 aylık hamileyim Üstelik biz çok severek evlenen bir çiftiz ve ailesi nedendir bilmem hiç beni onaylamadılar ve 3 yıllık evliyiz ve bu tartışmanın üzerine sanki ailesi bu fırsatı bekliyormuş gibi VE ben kafayı yemek üzereyim HAK etmedim bu durumu hocam hiç ama hiç ve tabiri caizse geberiyorum ÜZÜNTÜDEN MAHVOLMUŞ durumdayım BEN ne yapıcam hocam O beni bırakıp gittikten sonra ta BURSA dan kalkıp BATMAN A gittim TMM Batmanı kabul ediyorum demeye gittim ama hiç olmayan bir şekilde karşılandım ÜSTELİK biz herkes tarafından hep maşallah çekilen bir çifttik yani ne oldu NASIL böyle olduk Hani anlaşamayan bir çift olsak kabulleneceğim ama kesinlikle değil ve benim bebeğimin günahı ne hocam
|
50 mesaj olunca sizinle konusalım . özel mesajın acılması icin 50 mesaj gerekiyor . 50 mesaj atayım derken tesekkür mesajı atmayın . tesekkür mesajları siliniyor . neden böyle dedim . forumda ceza almayın diye
siz 50 mesajı doldurun konusalım sizle .