Alıntı:
Acrgnl07 Nickli Üyeden Alıntı
Icım yana yana yaptım o sırada tlfn caldı o aradı actım ve dedimkı artık cok gec karını aradım butun watsap msj larını attım simdi sktr git ve kapatım. BIR haftadır oluyorum. Bana kimse harama uygulama demesin. Kullanılıp atılmak hayatının yok sayılması nasıl bir duygu yasarken olmek bunu kimse bilemez. ���������� O bana bunları yaparken hic mı vebali yoktu
---------- Post added 13.09.19 at 03:27 ----------
kısacası onu coook sevdim onu her gun ger saat her saniye Allah dan niyaz ediyorum. Ama olmuyo olmek istiyorum Bırı bana yardım et sın Allah rızası icin hocalarımız dan biri kendimi oldurmeyı dusunuyorum
|
Seni çok iyi anlıyorum. Tabiki hatan var ama büyük suç karşındakinde. Ayrıxa biz arada yaşananları tam olarak bilmiyoruz. Yargılamak yanlış bence. İntiharı süşünme bende benzer şeyler yaşıyorum. Ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım beni terketti kaç kez ayaklarına kapandım yalvardım. Psikolojim kötü dedi terketti beni ortada birşey yokken canım çok yanıyor
ama buda bir imtihan ve eminim geçicek. Merak etme şuanda yaşadığın duyguları yaşamayacaksın bir süre sonra. Lütfen sabret illaki çaresi vardır