Ya vedud ya camı ve Alii ımran 9 ayetini okudum bir araya geldik ama sevgi yoktu parklarda oturup sen bana sunu yaptın bunu yaptın demeden ote gitmedi. Ve gecen cuma kavga hakaret ler havada ucustu heryer den engelledi Bn cinnet gecırdım o engelledi butun gece sokaklardaki tlfn kulubelerınden aradım butun antalyada ki tlfn kulubelerınden Bn aradım o engelledi cinnet gecırdım sokaklarda sımırkırızı gecırdım sabahın 6 sonda ıs yerinden aradım açtı ve senı hayatımda istemiyorum defol git diye bagardı yalvardım iki dizimin ustune cokup cıglık cıglıga yalvardım Allaha yalvarır gıbı ama o iş yerinde sıkıntı yaratmaması ıcın korktuğu ıcın yanıma gelip konuşmak istedi bu benı daha cok yaraladı cunkı benı hic sevmediğini sadece kendını dusundugunu gordum. Ve ayaga kalkıp bitti senı artık istemiyorum dedim. Basbas bagardım Bn bır **** mıydım duygularımla oynadın benı kullanıp attın. Çekip gittim Bı ara arkamdan gelir gıbı oldu ama gelmedi ıs yerinin onunde Bı otobus duragı var orda bir saat kadar oylece oturdum bacaklarım tutmaz olmuştu nefes dahi alamıyorum sonra mesaisi bitti ve iş yerinin kapısından cıktı normalde bana dogru gelip evıne gıtmesı gereken adam ters istikamete gıttı koştum pesınden ayaklarına kapanıp ona yalvaracaktım benı bırakma sensiz Yasayamıyırum diye ama yok oldu bulamadım. O hırsla telefon kulubesıne gidip onun karısını aradım ve kocan seni aldatıyor dedim watsapdan yazısmalarımızı attım. Bana, attıgı kalpleri kalplerin icıne YAZDIGI ismimin resmini askım yazılarını attıgı kalpleri opucuk lerı kullandığı ıkıncı numarayı herseyı yazdım
Icım yana yana yaptım o sırada tlfn caldı o aradı actım ve dedimkı artık cok gec karını aradım butun watsap msj larını attım simdi sktr git ve kapatım. BIR haftadır oluyorum. Bana kimse harama uygulama demesin. Kullanılıp atılmak hayatının yok sayılması nasıl bir duygu yasarken olmek bunu kimse bilemez. ���������� O bana bunları yaparken hic mı vebali yoktu
---------- Post added 13.09.19 at 03:27 ----------
kısacası onu coook sevdim onu her gun ger saat her saniye Allah dan niyaz ediyorum. Ama olmuyo olmek istiyorum Bırı bana yardım et sın Allah rızası icin hocalarımız dan biri kendimi oldurmeyı dusunuyorum
|