08.09.19, 14:49
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Yok be mubarek herşey açık ortada biz dünyalık 2 gözümüzle bakıyoruz görmek istediğimiz görüyoruz birde dualarına "Allahım bana katından ilim nasip eyle" cümlesini kat,duanın ne zaman kabul olacağı ne şekilde sana ulaşacağı süpriz..10.000 sayfa havas kitabı yerine 1 tane istihareye yatmayı tercih ederim Ameller eksik azametler yanlış,gün sonunda aynı pencere aynı bilgi ile oturmaktansa Allahım ...... şu işimi nasıl halledeceğimi bana göster demek bütün havas kitaplarına bedel
Algının dışına çıkmak istiyorsan tefekkürü hayatına sok,saatlerce kuş izledim bana deli dediler..Çam ağacının karşısına oturdum meditatif bi hale girdim deli dediler,sabah saati toprakta namaz kıldım ilginç baktılar,evde zikir çekerek gezdim rahatsız ettim,elde teshib gezerken eve tibet çanı aldım yaydığı frekansla meditatif hallere girdim "bizimki çok bozdu dediler" ama önemli olan rutini bozmak,günlerin arasına karbon kağıtı konmuş gibidir rutini bozup farklı düşüncelere eğilimin olursa algın değişir..
Mesela toplusal en büyük yanlışımız şu ; Bu işimi hoca halleder,kişi bu algıda olursa değil 2 sene 200 sene geçse 1 arpa boyu yol alamaz sıkıntı Allahı tanımamak bilmemek..Kiminle ne yakınlıkta muhatap olduğumuzu bilsek 3 gün yataktan çıkamayız..
Hep dua ederdim Allahım seni görür gibi yaşayabilmeyi nasip eyle ; birisi dedi ki eğer duan buysa sen Allahı hiç görmemişsin ki..Ben sanıyorum ki Allah beni seçicek yakın kulları arasına alıcak günde 5 sefer miracımı yaşiyacağım..Allah her yerdedir nuru her yerdedir biz bu zamana kadar yakınlığı bi namaz sandık,zikir yaklaştıyor sandık,kutsal mekanlarda kendimizi yakın hissettik diğer zamanlarda pek yakınlık hissetmedik ne yazıkki..Seçilmişlik değilde biz O nu tanısak kainatı bizim için yarattı zaten kainat bizim olur,bizi de kendi için yarattı Rutini boz dualarını değiştir tefekkürü hayatına sok..
Peygamber Efendimiz(S.a.v.) diyor ki : Bir saat tefekkür, bir yıllık nafile ibadetten daha hayırlıdır.. İnsan namaz kılar zikir çeker hayır amel eder fakat tefekkür ile Rabbini görebilir..benim birşey bildiğimden değil benden 3 metre don lastiği olmaz ama sana tavsiyem tefekkür
|
Çok içten samimi paylaşımınız tecrübeleriniz için teşekkür ederim, tibet çanı çok ilginç olmuş, tekrar sağolun good
|