Alıntı:
sezgin212 Nickli Üyeden Alıntı
Bu nasıl bir Şirk'tir böyle!!!! Zat-ı Muhterem ''''abdulkadir geylani hz buyuruyor .
bir kimse dünya ve ahiret islerinden zor bir hale düser de kurtulmak umudu ve caresi kalmazsa bana sıgınsın ve medet istesin . derdinden kurtulur amacına kavusur''' diyebilirki!...
Peygamberler bile insanlara böyle bana sığının vesile kılın beni dileğiniz olsun diyemez.. Kur-an'a, Sünnete aykırıdır bu!... İslam TEVHİD' dinidir.. Dini maskaraya çeviren bu tarikatlar Şeytan okulu olmuştur.. Kurucularıda Şeytanın maskaraları!... İyakenabüdü ve iyya kenestain..Yanlız Allaha ibadet eder ve Ondan yardım İsterim...
|
kardesim sirk filan deildir . sözlerinize dikkat edin . yardım ALLAHtan gelir ama vesile olan abdulkadir geylanidir . abdulkadir geylani hz 25 sene harabelerde yasamıs . yaprak filan yemistir . tam 25 sene . 8 asır önce vefat etmesine ragmen insanlara yardım eder . ama ALLAHın dilemedigi hicbir kimseye yardım etmez . ama yardım abdulkadir geylaniden geldigini düsünürsen evet sirktir . o senin bakıs acına göre deisir .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu konu dedigim konu .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli arkadasım
bir sıkıntınız var galiba
sıkıntınız büyükse bu uygulamayı yapmanızı öneririm ama uzundur
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sanırsam bu konuyu aradınız