ilk gün gusül boy abdesti al ve 2rekat tövbe,2rekat şükür,2rekat teşekkür,2rekat istihhare,2rekat hacet,2rekat ALLAH rızası için,bu namazları kıl sonra sonra
100kere-tövbeistiğfar
100kere-tevhid
100kere-salavatışeri
14kereALLAHU EKBER
7fatiha,11ihlas,oku bunun sevabını öncelikle 2 cihan serveri allemlere rahmet olarak gönderilen iki gözümün nuru kalpimin cilası h.z muhammed mustafa s.a.v efendimizin aziz ve mübarek ruhlarına hediye eyle ve sonra nerelere bagışlancaksa ruhlarına bağışla sonra bu ayeti 4444 kereVEYA 4001 kere okubazı alimler ve ulemalar kimisi 4001 demiş kimisi 4444 kere demiş senin kalbin hangisine yatıyorsa o sayıyı oku ben gençlik yıllarımda cıkamadıgım konular”da hep 4001 kere okumuşumdur. benim esmam veya ayetimve şeyhim kimdir? Hangi hangi tarikata bağlanam?bu ilimde nasıl başarılı olurum?v,s,v,s, böyle uzar gider.hangisi diye niyet et bittiğinde"de niyet et kimseyle konuşmadan abdestli yatagına gir sag tarafına yat ,eger ilk gun göremezsen bu tertipi 1 hafta yap ne görduysen uyanınca hemen deftere yaz bunları bana özel mesaj at ,seni ona göre yönlendirelim. dua ve nur ile kalın selametle vesselam
okunacak dua budur:
Bismillâhirrahmânirrahîm
55/RAHMÂN-1: Er rahmân(rahmânu).
(O) Rahman'dır.
55/RAHMÂN-2: Allemel kur’ân(kur’âne).
Kur'ân'ı, O öğretti.
55/RAHMÂN-3: Halakal insân(insâne).
İnsanı, O yarattı.
55/RAHMÂN-4: Allemehul beyân(beyâne).
Ona, beyanı (idrak edip ifade etmeyi ve açıklamayı) O öğretti.
Yediğim yemekten içtiğim suya kadar tadsızım
Saçının telinden ayak parmaklarının ucuna kadar özledim seni..
|