22.01.15, 15:26
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 63 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Evde kalmışlar ve evlenemeyenler için dua
okuma şekli şöyledir önce gusul ve boy abdes"ti alınılır 2 rekat hacet namazı,2rekat rızık ve nasiplerin ve kısmetlerin acılması ve fet olması için namaz kılınılır,2rekat"da ALLAH C.C için namaz kılınılr bu namazlar 1 rekat"da 1 subhaneke 1 fatiha 1 ayetülkürsü ,2 inci rekat"da 1fatih"a,1ihlas,1felak,1nas,okunulur ve selam verilir sonra normal namaz tesbihi gibi bu namazların 6 rekatını kıldın burada ayrı ayrı tesbih cekmeye luzum yoktur 6 rekat namaz kıldın hepsinin tesbihini burada cekebilirsin sonra ALLAH C.C dua eter ve hacetini ister fatiha okur amin der bitirirsin ....
sonra 100 istiğfar
100 tevhid
100 salavat okur
arkasından 11 fatiha,11inna ateyna ,11hlas okur sevabını peygamberimiz h.z muhammet mustafa I(s.a.v) efendimizin aziz ve mübarek ruhlarına ve abdülkadir geylani h.z lerine ashabı kiram,ehli beyt,ashabı uhud,ashabı bedir,ashabı kehf,Allah dostlarına ve 111 kutupa,gavsulaktapa,asrın imamına,sahiibülzamana,h.z mehd"ye,1ler,3ler,5ler,7,ler,40lar,ve bulundugumun ilin manavi alemde kim görevliyse onların ve saydığım mübarek kişilerin ayrı ayrı ruhlarına bağışladım dersin ve bunların yüzü suyu hürmetine ve ve gökde ve yerde ne yarattıysan yarabbi,yarabbi,yarabbi,canlı ve cansız onların aşkına ve yüzü suyu hürmet,ine beni istek ve arzularıma beni kavuştur okuyacagım ALLAH KELAM"INDA BANA YARDIM ET.YARABBİ,YARABBİ,YARABB, der sonra şunu 3 kere der sonra okumaya başlarsın
3 kere okunacak >>> ALLAH,LİLLAH,BİLLAH .6666 ayet,114 SURE VE KURAN HAKKI İÇİN ,destur biizni rabbihim der
okumaya başlarsın okuması şöyledir >
Bismillahirrahmanirrahim
ferdun hayyun kayyumun hakemun adlun kuddusun
Inna fetahna leke fethan mübina
Li yagfira lekellahü ma tekaddeme min zenbike ve ma teahhara ve yütimme ni'metehu aleyke ve yehdiyeke siratan müstekiyma
Ve yensurakellahü nasran aziza
nasrun minallâhi ve fethun karîb, ve beşşiril mû’minîn
ve böyle günde 1001 kere okunulur buna 21 gün devam edilir yagmurdan yagar gibi rızık ve nasip yagar bunu evlenemeyen kişiler ve evlenmeye kalk”arken engel cıkan yani hertürlü hayır işlerinde kullana bilirsin bu elyazması Arapça bir enamdan cıkarılmıştır denenmiş olup sahih”dir bu müccerrep olup denenmiştir sakın şüphe etme eger azamet hazırlamak istersen buna azamet rızkı hazırlar heryüzde bu azameti okursun daha seri olur ve bunu herhangi bir yiyecek ve icecek bir şeyin üzerine okuyup üfürebilirsin yalnız kendin için okuyup yiyeceksen okurken sag ayagının altına kullanılmadık siyah saplı bıcak koy sag ayağınla onun üstüne baz .nedenmi ? çünkü bıcak sabını kesmez bu hususda “da bana fazla soru sorma benim dediğime güven ve her şeyi yaratan ALLAH C.C bırak
benim yazdıklarımı kim başka formlarda yayınlarsa hakkım harram olsun izin almadan paylaşım yapmak kul hakkına girer
dua ve nur ile kalın
|