Selamun aleyküm .
Burda genel olarak herkez bilgi vermeye almaya yardım etmeye niyetli ama bu konuda yanlızca yanlış anlaşılma yaşanmış..
Konuyu açan kişiye kendi yaşadıklarımdan yorumlıycak olursam , ağır musallata maruz kalanların çakraları açılabiliyor görebiliyor veya çok zikir edersede aynı şekil cinleri ve varlıkları görebiliyor . Öncelikle şükretmelisinizki kötü zamanlar yaşamış çokça hoca gezmeden işini bilen bir hoca ile karşılaşmış ve size yardım eden cinler olmuş . Bunu yaşayamayan çok insan var şüphesiz şükretmelisiniz ..
Bir hoca değil yıllarca ve hala ağır musallata maruz kalan bir ananın oğlu olarak yapıyorum bu yorumu , bizzat annemde bakım yapar hale geldi hatta fotoğraftan tılsımlı bir mazarda olan cinleri görebiliyor , gördüğü anda boynuna yapışıyorlar mesela bu Allahın verdiği bir özellik . Ki sizde kötü hale geldiğinde hadim çağırabilme gibi bir şans var .. Bu konu tam istenildiği gibi açılmamış istersen tekrar aç , isteğin zaten bakım yapabiliyor bu ilimdede gelişsin nasıl gelişebiliriz neler yapılabiliriz mi ? Yoksa bu yaşadıklarımızın tam olarak ne anlama geldiği mi ? Yoksa bundan sonra zarar görmeden nasıl hayata devam etmek istediğinizi mi?
Şahsi fikrim bakım özelliğiyle kalsın yengemiz , fazla kurcalamayın insanlara bakımla yardım edin tabiki ama fazlasına girmenizi pek önermem .
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ..
|