@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kesinlikle doğru yoldasin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamın yonlendirmeleri değerli yorumlari olmasaydı şu an ben de çok farklı ve yanlış yollardaydim belki de. Çoğu insan bu foruma başına bir iş gelerek google da araştırma yapa yapa geliyordur ilk karşımıza çıkan şeyler de genelde büyü uygulamaları oluyor maalesef çerez gibi uygulama sunuluyor heryerde. Ben de geçtim bu yollardan Rabbimin sevgili kuluymusum ki uygulamama izin vermedi bu forumda havas ilmini gördüm ebced nedir duydum zikir çalışmaları yaptım şu an daha sağlıklı ruh haliyle arastira arastira kendimi gelistirmeye gayret ediyorum. Gerçi havas ilmine vefk ilmine ebced hesabiyla zikir cekmeye karşı gelenlerle de karşılaştım, ayetlerin esmalarin vefklerine büyü diyenleri de dinledim şüpheye düştükçe de hic bir ilimde ilerleyemedim okuduklarim anlamsız geldi. Celcelutiye hocamın tecrübe ettiklerini anlattığı konularda var forumda okumanizi tavsiye ederim.
Raabim doğru yoldan ayırmasın