Allah rızası için bana bir yol gösterin eşim bir anda tayinimiz istemediğimiz bir yere çıkınca öyle bir soğuduki benden anlatamam arkadaşlarıyla olmayı daha çok sever oldu dua edip namazımı kıldığımda alay eder oldu sen hiçbirşey yapmadın çocuklar sen olmasan da büyürdü der oldu sanki birilerinin etkisinde kalmış gibi görev yaptığım kötü yerler yüzünden varlık içinde yokluk çektim der oldu yaptığım hiçbir fedakarlık gözüne görünmez oldu yanına varıp ayaklarına sarılıp içimden dualar ettim namazımı kılıp geldiğimde sanki ödül verecekler nerdedin sen der oldu diyarbakırda bir abime söyledim bakım yaptırdı ikinizde de var birşeyler dedi, bir anda eşimi tanıyamadım mürşidimi şahit edip alkole tövbe ettim içmiyorum diyince beni arkadaşlarının yanında acınacak eğlenmeyi bilmeyen adam haline koydu eşimi çok seviyorum birden bana ömrümü mahvettin der oldu menopoza mı giriyor ondan mı dedim sonra bu kadar soğukluk da olmaz diye düşündüm zaman geçince tayinimiz açıklandıktan sonra biraz yumuşar gibi oldu ama neyin kimin etkisinde kaldı da bana zehir etti bu zamanı hiç bilemedim kendimden nefret ettim bana çok söyleniyorsun diyor doğrudur ama tepkisi birden ve ağır oldu söylenirdim gülüp barışırdık artık dır dır söylenmeyi de bıraktım o kadar ağır şeyler söyledi ki tam 25 kilo verdim yemeden içmeden kesildim sana sevgim azaldı dedi sevgi bir anda azalacak birşey miydi çok acı çektim erkek halimle ailem için zul duymadan ayağına bile kapandım Allah rızası için bir tavsiye lütfen eşimi ailemi çocuklarımı çok seviyorum.
|