Alıntı:
El Kindi Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye de birçok insan öyle bir daireyi almak için yıllarca çalışır,kimide alamaz yıllarca kirada oturur,kimi gecekonduda,kimi asgari ücretle zor zanaat evini geçindirir,diğer aya garantisi yokturdur.Kimi tarlada pamuk toplar,kimi pancar çapalar,kimi aylarca çobanlık yapar dağda yağmurun güneşin altında rızkını kazanır.Kimi zamlanan fiyatlardan evine erzağını önceliğe göre ayarlar.Kimi de yanımdaki insanlar gürültülü diye o ev ona batar.Acaba çevreyi duymayan onları görmeyen ve sana verilen nimetin kıymetini göstermeyen çevren mi ? O gürültü mü?yoksa....?
|
pardom sizin benim paylaşımlara karsı bir alerjiniz var lutfen gecende aynı yorumu yapmışsınız şükürü sizden öğrenecek değilim lütfen siz yorum yapmayın sizin yaptığınızz herseye bende böyle yorumlar yapayım insanlarda burda yardımlaşıyo diye biliyorum sizin gibi bilmişkil taslamak için değil resmen insanları soğutuyosunuz işinize bakın bir daha yprum yapmayı bana
---------- Post added 30.08.19 at 04:42 ----------
Alıntı:
Text Nickli Üyeden Alıntı
El Kindi
Birçoğuna hemfikirim fakat insan huzurunun kaçtığı yerde mutlu olamıyor şükretmek ayrı bir durum elbetteki şükretmeli ama böyle kötü ilişkili komşular varkende içinden gelmiyordur.
|
allah razı olsun sizden anlamadığım şükür etmediğimi nerden biliyolar hergün tartışıp günahamı gireyim