Alıntı:
Atlantiz Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese sa.Benim babam Hem beyin ameliyatı geçirdi tümör vardı kafasında hemde epilepsisi var.Bize sağda solda cinde var dediler ama ben kesinlikle inanmadım.Şimdi sorum şu benim ailemin el aldığı bağlantıyı bir tarikati var ve oradaki bizi yönlendiren kişi Evde kesinlikle kuran okumayın eve cinler ususuyor o yüzden babamı rahatsız ediyormuş benim verdiğim zikirleri çekin yeter dedi ve bizim evde hergün kuran okuyan kardeşim ve annem kuran hatimlerini yarıda bırakıp sadece zikir çekmeye başladılar(namazimiz var ).söyleyen kişi bu arada bizim hayatimizla ilgili herşeyi söylüyor ve cinlerle benim ilişkim var deyip benim yolum rahmani yol diyor ama benim daha anlatmadığım mantığıma oturtamadigim çok şey var.Böyle bişey olabilirmi? Yani sürekli zikir ile yukseldiklerini söylüyorlar ama bazı konuşmalar çok islamla uyusmadigini düşünüyorum.kafam çok karışık ....
|
Allah hidayet eylesin Kurani Kerim okumayı bırakın diyene..
Yatsı namazından sonra evin bi ferdi sesli olarak amenerresulu okusun..
Evden islam dışı nesne ve objeleri kaldırın ; Resim , heykel,biblo,nazar boncuğu vs..
Bu konuda yazan tövbeyi a4 kağıtına büyük font ile çıkart babaya ver uygulasın..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Epilepsi %90 cinlerle alakalıdır,Biraz kendine gelsin küçük bi tavsiyemiz olur bu konuyla ilgili
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu konudada bi temizlik var onu uygulayın,Koruma var hergün günlük olarak yapın Hem sabah namazından sonra hem akşam namazından sonra 1'er kere