8.gunumuzdeyim 41 Ayetel Kürsi okumamin..
Tespihat saatini erkene çekerek daha rahat bir enerji içinde tamamladım.bugun dünden cokdaha fazla iyi hissediyorum kendimi. Ruhen ve manen oluşan bir rahatlık var. yorulmak bilmedim bugün.ama eksik olan birşey hissediyorum .
Zikir anında gözlerimi kapattigimda dışarıdan içe doğru küçülen bir girdap gordup sürekli ard Arda devam eden. Büyük bir kısmı siyah küçülmeye kadın mavilesen bir hortumun icindesiniz gibi. Ama zikrin sonuna yaklaştıkça bu girdap hızını oldukça yavaşlattı üç kere icden dışa doğru büyüdükten sonra kayboldu. Tekrar gözlerimi kapattigimdada bazı suretler gördüm. Oldukca kalabalık. Korku hissiyatı bugün hiç oluşmadı vesveselerde sıfır denecek kadar düştü.
Manevi yönden biraz ibadette gevşeklik hissettim kendimde. Bu durum pek hoşuma gitmedi. Yorgunluk değil sadece şevk ve huşu azdı namazlarimda.
Arkadaşlar bu konuyu burada yarım bırakmayı ve sahasını detaylandirmamayi hatta anlatmama kararı aldım. Tespihatima devam edicem İnşallah. Biraz kenara çekilmeyi iç alemimde kalmayı doğru gördüm. Tabiki sizler bu başlık altında konuyu işlemeye devam edebilirsiniz. Hepinize Rabbim bol ilim sebat ve irade gücü versin ibadetlerinizde.. amin