Alıntı:
PeFH Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Daim o sitedeki ebrar çok okuma yapan biri. Ayetel kürsiye gelene kadar çok yüksek sayılarda okuma yapmış biri. Araştırırsan 1000 Ayetel Kürsiyi 2-3 saatte bitirdiğinden bahsediyor. 1 dakikada 8-9 Ayetel Kürsi okuması yapabiliyor. Denedim mümkünatı yok eğer bir zaman genişlemesi gibi bir şey olmayınca.
---------- Post added 27.08.19 at 12:21 ----------
@AbdudDaim
|
Kesinlikle katılmıyorum. Aynı dönemde ben de saniye tutmuş ve onunla aynı sürede aynı sayıda okuyabilmiştim. Bir adeti kaç saniye idi hatırlamıyorum. Ama ona bu sürede bu kadar okunmaz diyenlerin haksızlığını görmüştüm. Okudukça alışır ve hızlanır insan. Tabi tecvid de önemli.
---------- Post added 27.08.19 at 13:33 ----------
Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Hangi esma veya ayet olursa olsun okuyan kişide büyü yoksa nazardeğmiyorsa çok kolay okunuyor her istediğinede ulaşıyor eğer bunlardan birisi yada ikisi birden varsa olduğun yerde dönüp duruyorsun. Zorlayıp okusan bile istediğine eremiyorsun ağırlık ve ardından hasta olmakta cabası, hatta büyüden sihirden temiz olanlar yüksek sayıda okumaların altından kalktığı gibi kısa uygulamalarla bile sonuç alıyor bende hiç kolay olmuyor yorulup bırakıyorum dahası hasta geziyorum.
|
Herkes için bir sınır vardır. O sınıra kadar zorlanır insan. O sınır aşıldıktan sonra kolaylaşır. Tahminim 1-2 gün / bin - iki bin civarı.