Alıntı:
Aploina Nickli Üyeden Alıntı
İhlas suresinin davetini deneyebilirsin çok mükemmel bir davet ben sadece tecrübemi anlatayım riyazat ve halvetr girmeden 1 hafta boyunca boş buldukça ihlâsı okuyordum sabah saat 8.30 gibi okulun mescidine geçtin oturdun okuyorum gözlerim kapalı bir anda etrafımda adım sesleri gelmeye başladı ama böyle dibinde hissediyorsun birileri yürüyor yanında geldiklerini anladım ve açıkçası biraz korktum gözlerimi açtım kimse yoktu tekrar denedigim zaman da bir daha öyle bir şey yaşamadım senin deneyimin nasıl dinlemek isterim hem arkadaşlara da bir ışık olur
|
Benim davetim 41 gün riyazetli olarak riyazet bitmeye 14gun kala gece guzel kokulu bir buhur yakarak ben sandal ağacı buhurunu yaktim gece 313 defa okuyordum 2 saaten fazla sürüyor biraz uzun bir davet yaptım arada bir bazende namaz kilarken arkamda olduğunu eyildiğimde bacaklarini görür gibi oluyorum bazende insan gülgesi ya secedamin yanina yansiyor yada yanimdan gectiğini görüyorum ama daha net bisey görmedim hocama gittim bakim yapti şüanda 4 müslüman cin gelmis yanindalar ikisi hep yaninda ikiside gidip geliyor dedi neden göremediğimi sordum kisiye göre değişir bazen çabuk görulebilir bazende 3 sende görmeyende oluyor sabirli ol sen onlara onlarda sana alissacak sende kufur etme namazlarina dikat et sende yakinda göreceksin dedi ve bende bekliyorum inşallah cok fazla beklemek zorunda kalmam sen gunde kac defa okuyordun birde okumadan korumani yapiyormuydun cunku hocamin bana verdigi ayetel kursi haricinde bam baska bir koruma duasi var onda ortalara geldiğinde hem anne hemde kendi ismini söyleyerek devap edip bitiriyorsun davet duasinin altindada tekrar gundeeme duasi da mevcut geldikten konusup anlastiktan sonra bunu 3 defa tesekur ettikten sonra okuyup gundereceksin demisti kimseye vermiyeceksin dediği için paylasmiyorsum şimdilik amma buraya öye olduğumu biliyor ilerde izin alabilirsem paylasirim insalah ozaman benimde kisacasi simdilik bu kadar