Alıntı:
Saat Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşlar, bundan 1 ay önce hayatımda ilk defa bakım yaptırdım. Bakim yaptırmak diye bir şeyin varlığını pek bilmiyordum. Hayatımda herşey olumsuz gittiği için arkadaş ısrarı ile gittim bir hocaya. Bana kısmetimin kapalı olduğunu büyü yapıldığını söyledi ve bir kaç işlem verdi benim yapmamı istedi, çeşitli dualarla sular hazırlanması, muska vs. Ve bir de kurşun verdi eritip dökmemi ve bir meyve ağacınin altına gömmemi soyledi. Soyledigi herseyi yaptim tekrar yanına gitmemi istedi. Gittigimde bir değişiklik var mı dedi yok dedim çünkü hala çok zor durumdayım. Ama bana işlemlerimi dogru yaptigimi herseyin duzelecegini soyledi. Yarın tekrar gideceğim yine kurşun verecek. Kurşun dökmenin manası nedir anlamadım pek. Bilen biri ve burada ki hocalarım açıklarsa sevinirim.
|
Hocalara araba tamircileri gibi bak
O tamirci bunu yapmış şu tamirci şunu yapmış,kimse birbirine karışmaz..Git arabayı nereye götürdüysen başta o usta baksın derler hatta bi de fırça atarlar
Her tamircinin yoğurt yiyişi farklıdır
Biz münacaat ile olanı seviyoruz,seçiyoruz bi diğeri gömmeli bi diğeri yakmalı bi diğeri okumalı vs vs..Çeşit çoktur yapan kişiyide yaşantısınıda bilmeyiz yorum yapmak yanlış olur..
Kendi zannımca şunu söyliyeyim ; Bu tarz ameller benim itikadımda ve nazarımda yoktur.Fakat Allahı o kurşunu ağacın dibine koyunca sorunları çözücek gibi tanıyorsundur bakarsın sahih olmayan ameli kabul eder..
Veya kabul etmez,bana başka şekilde gel de diyebilir
Siz bu yolun sonuna kadar istiyorsanız kendi iradenizle gidin biz yönlendirme yapmayalım,ondan sonra konuşuruz inşaAllah