Sanırım enerjin biraz erilde. İşin gereğide olabilir bu tabi normaldir. Çünkü ataerkil bir toplumda yaşıyoruz dünya olarak ve iş hayatında başarı erkeklerin kurduğu bir dünyada eril enerji ile sağlanıyor malesef. Tavsiyem sadece sevgili olarak sevdiğin erkeklerin yanında takılırken enerjini dişile geçir. Sen dişil olunca onlarda erile geçiçektir zaten otomatik olarak. (Erkeğim ve bunu kendimden de biliyorum.) Sonra aranızdaki çekim kuvveti artıcaktır. Hani kadınlığını kullan derler ya toplumda. Bu tabir biraz şeytani oluyor tabi anlaman açısından söyledim. Sen rahmaniyetten ayrılmadan sevgi ile dişil enerjide kalıcaksın onunlayken. Gerisi gelir diye düşünüyorum. Eril ve dişil enerjiyi ve yazdıklarımı daha iyi anlaman açısından Seda Diker'in mutluluğun sırrı eril ve dişil enerji dengesi diye bir yazısı var. Onu okumanı tavsiye ederim. Diğer yazılarına pek bakmadım bilmiyorum ama bu konuda oldukça bilgili gördüm. Onun yazılarını okumanı tavsiye ederim. Bu arada buraya ek olarak kendi gözlemlerimden ve deneyimlerinden olan şu görüşümüde yazmak istiyorum. Gerçekten çiftler uyumluysa, birbirlerinin yanında otomatik olarak kadın daha çok dişile erkek erile geçiyor. Bu kendiliğinden oluyor. Bu uyumlu kişiyide genel olarak kadınların daha iyi tespit edip seçtiklerini gözlemledim. Hayırlısı olsun inşallah yararlı olur.
|