eger sözün bana ise sunu sana bütün samimiyetimle söyliyeyim ben arabca bilmem iki elhamdürüllah müslümanim sureleri ezberlemisim bilmediklerimide arapcanin türkce okunuslari ile okurum dört kendimden gectigim yani uyku gibi bayilma gibi durumlar haric aklimdan allah cikmaz beş ben yasim 61 senin yasini bilmem ilim yasta degil bastadir onun icin hakkinda yorum yapmiyacam bu forumada uye oldum forumda ne isin var diyorsan ben bilgimi gelistirmek icin ugrasiyorum benim ha bu ögrendigim ne ise yarar dersen ben burda bu forumda gercekten durumumu dogru ve acik söyluyorum yanliz yasadigim yerde belediyeden yemek yardimi aldigimi 20 hane biliyor bunun haricinde herkes beni eskidurumum daki gibi variyetli biliyor agzimdan cok nadir hatali ve yanlis soz cikar bir olaya bu boyledir böyle olacak dersem cogunlukla allaha sukur dedigim gibi olur bunu neye borcluyum devamli arastiririm ogrenirim bilginin ve ogremenin sınırı yok benim buyu ile muska ile isim yok ama bilgi bilgidir ögren koy köseye sana sunuda soyleyim ben eskiden borsacilik yapardim borsada hangi hisse yukselecek cok iyi bilirdim borsada zarara ugramis ahlaki kisiligine inandigimiz insalara soylerdim su hisseyi al zararini kurtar diye anladin benim bu kotu duruma dusmem kaderi ilahidir sonumun ne olacagini allah bilir kal saglicakla
|