safra tası ve çamuru, fibromiyalji, haşimoto, kanser, sedef, egzama çözümü
kahvaltıyı veya bildiginiz yemek kültürünü terk edib sabahtan ikindiye kadar acıktıkça meyve ile beslenin ama her oturusta gömülmeyin az miktarda ama acıktıkça sık yiyin, sanki meyveler sıvı ve mineral kaybına baglı bozuk karaciger ve safra fonksiyonunu düzeltiyor gibi görünüyor ve dolaylı yoldan safra çamuru tası ve karaciger fonksiyonunu iyilestirebilecegini fark ettim, bunu ne yapıyor bilmiyorum(süphelerim dogal folat, antioksidan ve mineral içeriginin potasyum ve seker etkisiyle suyu hücrelere tutturması üzerinde) ama cilt kurulugunu hızla geçirmesi çok manidar geldi bana kendimde yaptıgım testlerde ve bu testi 2-3 farklı zamandır deniyorum hep aynı neticeyi veriyor ve safra sesleri de yogunlasarak acıkma ve kazınma hissini hızla getiriyor bu yüzden bana temelinde safra ve karaciger sorunlarının yattıgını düsündügüm metabolik/otoimmün hastalıkları hızla düzeltebilecegini düsüsndürüyor + bunu yaparken b12 eksikligi varsa b12 metil dil altı form takviye mutlaka kullanmanızda fayda var çünkü kan yapımı için asırı gerekli, örnek meyveler elma, greyfurt, mandalina, nar, erik, armut listenize günlük alabilirsiniz olabildigince ufak boy ve yamuk yumuk olanları alın, bunu uygularken aksamları mutlaka balık yogurt yumurta vs gibi hayvansal protein almak da gerek ve unlu ve sekerli mamülleri pirinç makarna da dahil mutlaka kesmelisiniz, bunu yaparken idrardan kaybettiginiz sudan daha az su tüketmeyin yoksa sıvı kaybedersiniz
hangi sorunlara fayda saglar diyenlere, şu hastalıklarda hızla iyilesme göstertebilir en azından 3-5 gün deneyip farkı görün derim;
safra tası ve çamuru, fibromiyalji ,haşimoto, kanser, sedef, iltihabi bagırsak hastalıkları, egzama, römotoid artrit, tip2 diyabet, tiroid hastalıkları, ismi cismi tuhaf olan her türlü otoimmün hastalık
|