@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle şahsi düşüncem şiddet çözüm deĝildir kessinlikle şiddet gösterisini içinden atmalısın burda kırdök diyen arkadaşlar evliliği çıkmaza suruklemede bir merdivende siz dayamayın kardeşim herşey etki tepkidir aslında düşün empati kur ben olsam neden böyle yaparım de cevap kadın 1 yildir kendine vakit ayiramamasi sosyal olanaklarinin kisitli olmasi tek eğlencesi kafa dağitmasi telefonu olması zaman geçtikçe birikim ve mutsuz yuvalar vs vs olabilirmi olabilir başka seçeneklerde var ilgisizlik duygu yoksunluĝununa itilme hissi robot gibi gorülme hissi değer görmeme hissine kapilmabir söz vardır her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır en son nezaman eşini takdir ettin veya ellerine sağlık harika olmuş yemek doyamadım dedinde 2. Tabağı istedin veya çok yorgunsun gel bu aksam disarda yiyelim. Bebeğimiz olduĝundan beri kendimize vakit ayiramiyoruz Sen bize lazimsin baş tacimizsin diyerek grurlandirdin veya hanim çocuğu uyutta bir kahve içelim karsilikli ben yapicam kahveleri dedin bir kadini mutlu etmek iki dudağın arasinda ve kadin icinde erkek icinde aynidir vermeden almak allaha mahsustur
bütün bunlar çocuk olduktan sonra bir cok ailenin basina gelebiliyor çünkü cocuk olduktan sonra sosyalliginiz bitiyor ve çocukla birlikte sosyallesme donemi basliyor mutlu cocuklar mutlu ebebeynler icinde yetisir anne mutluysa cocukta mutludur babada kilit nokta ise annenin kendinede vakit yaratabilmesidir yaratabilmesi icinde eşin desteğine ihtiyaci vardir sahsi düşüncelerim bunlar çünkü bende kendime vakit ayirabilmek için geceleri otururdum senin için son olarak bir kişiyi suçlarken sen soylesin boylesin derken elinin isaret parmağı karşindakini gosteriyor ya orta yüzük ve serçe parmağın bakbakalım kimi gösteriyor gün geçtikçe normale dönersiniz cocuk buyudukce önemli olan bu süreci beraber sabirla atlatmaniz anneye ve kendinize cocugunuzla sosyal ortam yaratmaniz bence