Alıntı:
Text Nickli Üyeden Alıntı
Görüş farklılıkları olabilir önemli olan saygı ve sevgi çerçevesinde kırıcı olmadan yanlış varsa aydınlatıp düzeltmek gerekir. Herkes fikrini paylaşmada özgürdür insanların fikirlerini hakir görmek bir sorunu çözemez. Bilgi yarıştırması yapmak yerine bilgi paylaşımı yapsak hepimiz için daha hayırlı olacaktır. Allah’a emanet..
|
kardeşim ben sert kaba konuşmuş olabilirim fakat bu görüş farklılıgı degil bilimsel bi konu ne hale geldi bir anda fikir paylaşılır tabiki yüksek kalibreli bilgisini yüksek seviyeli kişilerle birlikte avam kısmına anlatması insan bildigi konuda yorum yapar buna lafım yok fakat bilmiyorum demek yerine ilgisi olmayan bi yorumun neresini düzeltilebilir cinlerle ilgili konuda dedigi dogrudur ( görmedim bilmiyorum) ben bildigimi bilgim kadar paylaşıyorum zaten arkadaş bana bilahare anlatacakmış benim çeperim küçüktür onun gibi bi büyükle bile konuşmak benim için büyük şans kendiside keşke birazcık araştırma imkanı olsaymış ozaman buralara gelmezdik neyse benim saygısızlıgımı bagışlayın sadece bildigim kadar selametle