Alıntı:
AbdulBatın Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayır daha bu işlere hiç girişmedim alakam yok. Ama uzun zamandır yapmak istiyorum yalnız bilgim olmadığı için bir hocanın yaptırmasını istiyorum. Neler tehlikelidir neler yapılmalı... bunları bilmediğim için tek başıma yapmağa cesaretim yok
|
Riyazetten önce 1 hafta kadar tutamadığın üzerine farz olan oruçlarının nafilesi niyetiyle oruç tut..
99 esmadan tövbe ederek halvete başla..
Halvet,insanlardan uzak olup sadece Hakk ile birlikte olmaktır.Az uyursun yatacağın yer rahat olmiyacakki yuvarlanarak uyumasın..Riyazete uygun yesen bile az yiyeceksin ki vücutta ağırlık olmasın..Halvette yapacağın ibadetlerini düşün ne üzerine ibadet etmek istersin bi yol haritası çıkart kendine..Saatli bi şekilde hangi vakit neleri yapacağına dair..
Halvet 3-5-7-11 -21 -40 gün olarak yapabilirsin
Riyazat için hafif yiyip çok dikkat ağır bi riyazete girmeni istemem..40 gün sonra perde açılmasına dair okuma yapmasan bile bazı perdeler açılır..
Bazı letaifler açlık ile açılır vücudun açlığı tatması lazım..Açken hissiyatlar gelişir 1 fatiha okuyup eline nefes edip karnına mesh edersin açlık yatışır..Mukiyt esmasını zikredersin karnın doyar enerjin gelir bunları talim etmek için mükemmeldir..
Çok detaylıdır hergün koruma yaparsın davet yapmasan dahi,mekanı güzel kokular ile kokulandırırsın.Her sabah gusül abdesti alırsın.Farz ve sünnetler dışında okuduğun kelamlara bi müddet ara vererek nafile namaz kılarsın.. Çok detay teferruat vardır fakat bunları 0dan yazıp çizmesi gerçekten uzundur ve ne için böyle bi niyetin olduğunu kesin bi şekilde belirlemen daha doğrudur..
Evet ibadet Allah ile bir olmak güzeldir fakat bana kalırsa 21 veya 40 gün halvete girilmeli.. 21 günde kişiliğin değişir 22.gün başka birisi olarak çıkarsın odadan.. 40 gün sonra hayatın kaderin değişir farklı birisi olarak çıkarsın odadan
21 gün DNA'yı değiştirir 40 gün kainattaki değişiklikler için iyidir..
Velhasıl çok teferruat vardır evet bi hoca eşliğinde yapman doğrudur,bu tarz talebe yetiştiren çok azdır..