@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim her havas kitabındaki havas uygulaması çalışıyor mu sanıyorsun? İnan bana kitaplardaki uygulamaların %30 u tutrsa şükret. ki o kadarda yoktur. Durumu izah edeyim. Şimdi varsayalımki siz bir havas alimisiniz. Aynı sizin söylediğiniz bu uygulamayı yapmaya çalışıyorsunuz ( Havas alimi iseniz etrafınızda illaki yardımcılarınız vardır) Bunların size verdiği formüller olsun, Size gösterilenyollar olsun size özeldir. Sizin enerjinize, fıtratınıza göre, yıldızınıza göre belirlenir uygulamalar. Yani bir uygulama Ali de başarılı oluyorsa aynı uygulama Veli de hüsranla sonuçlanıyor Ayşe de kısmen tutabiliyor. Size ruhaniler bir uygulama gösterdiğinde o sizdeki kriterlere özeldir. Siz onu kitapta yazar insanlarla paylaşırsanız her insanın enerjisi fıtrafı yıldızı farklı olduğu için onlarda çalışmaz. Kitapta yazılanlar tamamen doğru olsa dahi tutmuyor çoğunluğu. Son bir cümleyle noktalayacam her havasçının bu tarz uygulaması ona özeldir parmak izi gibi düşün. Senin telefonun senin parmak izinle şifreli ise onu başka parmak açmaz açamaz. Tabi daha kapsamlı açaıklamaları var. özet hali bu şekilde. Ayrıca senin şu paylaştığın uygulamayı kendim bildiğim 7 8 kişinin uygulayıp sonuç alamadığını biliyorum. Dediğim gibi ben bildiğimi, ve düşüncelerimi yazıyorum sadece.