8.gun
Arada bos gunler gecti. Bu bos gecen gunlerde hocaminiz dertlerinden goruntu dersleri yapamadik. Ama sukur engelleri kaldirdik bu gecen gunlerde. Bunun semerisini de hamdolsun ilk goruntu seansinda gormeye basladik. Ayan beyan goruntu cok erken ama ilk kez bir mahlukla acilsi yaptik. Allahin izniyle okudugumuz 170 ayetel kursinin de gucuyle ki sunu unutmayin bu Allah azze ve cellenin kelami ve kursi bir ayettir zarar gelmeyecegini soyleyerek gordugum ilk mahlukatin bana ne oldugunu soyledi. Evet bu bir ifritti. Ama gozcu bir ifrit. Benim onu gordugumu bile farketmedi. Neden onu gordugumu sordum. Hepsini tanimam gerektigini ayan beyan goruntu oldugunda hepsini gorecegimden zorluk cekmeyecegimi soyledi. Yani daha arkasi gelecekmis. Yalniz enerjisi inanilmaz agir geldi. Bunun normal oldugunu ve bunlardan cok daha buyuk enerjileri ve azametleri olan huddamlara hazirlik gibi oldugunu belirterek goruntuden cikardi.
Bu arada sunu diyorum hep yaninizda emin birisi olsun. Yalniz yapmayin. Neden cunku enerjileri cok yuksek ve bizim gibi gunahkarlarin dayanamayacagi agirlikta.
Beni koruma gudusuyle icime bir huddam asker gorevlendirerek bunu yapti ve agirlik beni zorlayinca goruntuyu hemen kapatti. O yuzden dostlar bu aksam cikaracagimiz en onemli sey : Dikkate ve kurallara her zaman riayet edecegiz.
Havas hocalarimizin da uzerinde durdugu en onemli konudur.
Sozlerimi noktalarken hepinizi Allaha emanet ediyorum. Rabbim bizi hidayetten ayirmasin. Dualarinizi eksik etmeyin.
|