5.gun
S.aleykum dostlar. Allah bizi yolundan ayrilanlardan eylemesin. 5 gun 5.goz calismalarina hiz verelim istedik. Hamdolsun guzel gecti. Dinlendik. Aksam namazini eda ettik. Yeniden girdik. Ama hic goruntu yok. Zifiri karanlik. 8 yillik ogrncisiyle istisareyi seven hocam telefon acti. Kacirdigimiz biseyler olabilir bir de sen bakim yap dedi. Hocamin diline tilsim yapmislar.ulviler emri duymuyorlarmis. Goruntu ondan gelmemis. Allahin izniyle tilsimi kaldirdi hocamiz. Yatsinamazinda sonra yeniden besmele cektik basladik. Goruntu geldi.ama eksik biseyler vardi. Yine hocamizin ogrencisi tam goruntu halindeyken aradi. Negatif enerji var cok yakinimizdaki caminin bahcesine farkli birine herhangi bir sebeple buyu gommus. Oranin negatif enerjisi size yansiyor dedi. Isi gucu dersi biraktik yine bunu da temizlemekle ugrasti hocam.
Burdan sunu anladim ki bu memleketin yarisi buyu yapiyor yarisi buyuyu bozmakla ugrasiyor. Ne hale gelmisiz yarabbi. Tesbihte hatam varsa affola ama cok üzüldüm. Bize olan etkisinden ote toplumdaki bozulmuslluk canimi cok sıktı. Uzuldum. Rabbim akil fikir nasip eyle diye dua ettim. Basta kendime sonra alemi islama. Siz de dua edin dostlar
Böylelikle 5.gunu de tamamladik. Zahmetli oldugundan bi kac gun ara verdik. Nasip olur devam eder ve paylasmaya deger biseyler olursa sizinle paylasacagim. Derdim hak yolda kalip hakikatleri musade dahilinde aciklamak. Hatamiz varsa affola. Selamlar. Hayir dua ile Allaha emanet olun
|