[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşlar 7 ay önce bu sitede buldugum bi uygulamayı uyguladıktan sonra 2 ay kadar rahat ettim ama tekrar dönde ve sıkıntılar devam ettisonrasında internetten ne yazabilirim tamamen nasıl kurtulabilirim diye araştırırken linkini yolladıgım bu mubarek uygulamayı buldum ce uyguladım suan gayet iyiyim ve inşallah birdaha eski halime dönmiyeceğime inanıyorum yani bir daha benim üzerime bu mübarek ayetler vesilesinde tasallut olamıcaklar bu sıkıntının ne demek oldugunu bildiğim için uygular uygulamaz size geldim öle yasamayın kardeşlerim hocalarada bi ton para vermiş biri olarak kendiniz çare bulun istiyorum he işin içinden çıkamazsanız burda bu işten anlayan hak ehli insanlar var onlara müracaat edin derim ama bu uygulama bi çok meşayıh tarafından icazetle verilmiş onaylamış bir uygulama bunu bi safran murekkebi bi dolma kalem ve bi parşomen kagıdıyla kendiniz yavas yavasda olsa baka baka halledebilirsiniz ben gun boyunca ayetleri yazdım dinlenerek sonrasında vefki şerifide altına bu siteden öğrendiğim bilgilerle güzel bi zaman seçerek yazdım ben güzel zamanı bilmem diyenler gece yarısından sonra da uygulayabilirler hatta imsak girer girmez yazsalar daha hoş olur diye umuyorum her neyse önemli olan Allah tealaya sıgınıp ihlasla ona güvenerek yazmak herseyi yapan odur buraya gelmem bunları anlatmam ve baska birnin bu ayetler hurmeti şifa bulması hersey bir vesiledir bu uygulamayla biri iyileşecekse buraya ben olmasam baska birinide gönderebilirdi mevlam her neyse bi ton yazı yazmısımım edepsizlik etmişim hakkınızı helal edin diceğim o ki musallat hissediyosan eger sacma sapan selere sinirlenip antidepresanlarla yasıyosan basını kaldırcak halin bile olmuyosa bazen yaz bu mubarek ayetleri vefki şerifini al üstüne bana ve ümmedi muhammedede dua et inşallah hadi Allah yardımcımız olsun☺