Anlatma konusuna pek katılmıyorum. Ben bildiğim şeyleri kimseye söylemem. Ama buna rağmen başıma kötü şeyler dışında birşey gelmiyor. Ama ben ilk başlarda gördüğüm rüyaları yorumlamak için araştırdığımda çok saçma sonuçlar elde etsemde gece gelip rahatsız ediyorlardı. Mümkünse özelden yaz. Bu arada sana rüyayı gösteren yorumunu yaptıramaz mı? Belkide rüyanı zaten yorumlamışsın. Bu detaylardan da bana bahset. Bence bugün namazını kılarken 70 kere bu rüyanın duasını et. Sonuçları bana yaz.
Rüyada bulunduğun yerin boyutu neydi? Tanıdık gelen birşey var mıydı? Saat kaçtı?
Bende bu tür rüyalar görüyordum. En son rüyam: ...bir gemiden iniyorum. Yanımda 2 kişi daha var. Bir bakıyorum köpekbalığı gelmiş. Yanımdakiler köpekbalığını bağlayıp. Bize ver diyorlar. Ama birden biri belirip geliyor ve köpekbalığını çözüyor ve köpekbalığı onu görür görmez ona büyük siyah ve çok değerli taşı veriyor. Verirkende bana bu çok değerli bir taş bunu ancak sen kendin gidip alabilirsin diyor. Onunkini verdikten sonra bana da onun 3’ te biri büyüklüğünde bir siyah taş veriyor. Ben istemememe rağmen. O zaman milli piyango biletinden bahsediyordu. Ancak milli piyangoyu kazanan belli ve bana ne taş nede başka bişi verildi.
Yani anlayacağın rüya boş iş. Ancak kendin bu tür şeylerin peşine düştüysen bir dene derim. Çünkü yorumum olanları etkileyebilir.
|