Alıntı:
Belif Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm güzel kardeşim
Senin icini biraz rahatlatmak icin bazı şeyler söylemek istiyorum .
Bu sitede herkezin bildigi gibi bende yana yakıla şifa aramak ve yuvamı kurtarmak icin bu siteye üye oldum .
Senin gibiydim kendimi kaybetmiş cincilerden büyücülerden muskacılardan ve medyumlardan şifa bekliyordum cünkü yuvamın bozulmasına neden olan bir adet kaynana bir adet kayınbaba bir adet görümce ve bir adet büyü vardı .
Eşimle anlaşma konusunda bildiginiz bir biri icin yaratılmış iki insandık ve bir evladımız var Rabbim bagışlarsa .
Cok cabaladım cok cırpındım .
Sonucu merak ediyorsun biliyoru . Sonucu şu oldu medet umdugum tüm canlılardan elimi cektim . Vesile olmasını istedigim bir hocam bu sayfadan Allah ondan razı olsun yardımcı oldu ama helal daire icerisinde .
Ve şimdi herşeyi tek sahibi olan Allaha azze ve celle ye bıraktım .
Biliyorum bu sözlerim seni delirticek durumu getiricek çaresizliğe düşürücek .
Yapma o çaresizlik vesvesesini şeytan veriyor uyma ona güzel kardeşim . İste cabala bırakma gerekirse geceni gündüzüne kat secdeye var Allahı zikir et ve oruc tut . Ede bildigin kadar Allaha şükür et cünkü şifa aramaya koyulduysan Rabbimin verdigi bir sınavdır bu ve unutma ki Allahh cc adaletlidir . Senin cabanın karşılıgını misli misli sana 4000 katını vericektir sana söz veriyorum cünkü bu kuranı kerimde acık beyan edilmiştir . Secdeye kapan ama dünyalık istegin icin degil . Ahiretin icin eger bu eş bu şahız ahiretini güzelleştiricekse Rabbim tez zamanda nasip et de . Hayırlı degil ise vaz gec diycem sanıyorsun degilmi HAYIR !!!! vaz gecme kalpleri birleştiren Allahtır . Allahtan Rabbim bu şahsın nikahını bana hayırlı olarak nasip eyle de hayra cevir ve öyle nasip et diye dua et . Büyü Allah isterse calışır bunu unutma . Peki günaha girip büyü calışacagına hem günahını hayra cevir hemde saglıgın sende kalarak hemde bir kuruşunu harcamadan istedigine kavuş .
Bak güzel kardeşim bende senin gibi aciz bir kulum yanlışım olursa beni affet . Ben cok acılar cektim ama iyki cektim cünkü bu sınav beni Rabbime kavuşturdu . Bu dünya gerçekten boş oldugunu anladım . Ve sakın ola ben bütü yaptırdım artık naletliyim Allah beni kabul etmez huzuruna deme . Allahın merhameti nekadar ölcülmez haşa ama insan olarak anlamamız icin kücük bir misal vermek istiyorum Rabbiminde izniyle . Kocaman bir deniz düşün tam ortasında minacık bir ada ve etrafı deniz kaplı o ada senin günahın ve o denizin suyu Rabbimin merhameti . Yani uzun lafın kısası . Ne olursan ol gel diyor ya . Git kardeşim . Seni cagrana senin sesini duymak isteyen o yüce Allaha git ve ilk işin tövbe etmek ve şükür namazı kılmak olsun . Hacı veya hoca degilim bende günahkarım . Ama ben tek bu yolda huzura kavuştum . Yoksa belki şu an cenazemi kaldırmış ola bilirlerdi . İsyan etme Allah sana sınav verdi nedeni ise kulum verdim sevindin peki ya alırsam naparsın diyerek sana sıkıntı verdi . Allah senin napıcagını biliyor SubhanAllah. Emin ol hepsini biliyor ama iradende seni serbest bıraktı . Biliyorum şimdi diyceksin ya büyü var ama . Evet ola bilir ama unutma o büyünün tutmasını isteyen bir tek Allahtır . Ayrılmanızı isteyen ve sizi ayrılıkla sınayam bir tek Rabbindir . Kücük bir örnek daha vermek isterim . Bir araba kazasında arabın icinde sıkışıp kaldın kornaya basıyorsun ki insanlar seni duysun yardıma koşsun degilmi . Ordan kurtulmanı istemeyen Allah ellerini kollarını baglaya bilridi . Ama baglamadı . Peki sana yardım o anda kimden geldi Allahtan mı yoksa kornayla cagırdıgın insanlardan mı . Allah istede ordan bir insan gecirtmez. Allah isterse bir yaprsk dahi düşmez . Uzun yazdım Hakkını helal et ama ben cok acı cektim . İnşaAllah sen benim kadar cekmeden . Musibetlerde olan perdeyi kaldır . Bunu anlayamadığını biliyorum . Yani demek istedigim şu . Bir kötülük gördügünde sebebi kazadır ama isteyen Rabbimdir . Bu dünya sadece sınav icin ve Allaha kuluk icin gönderildik .
Tek şifan 100 100
Namaz kuran oruc zikir ve bolca dua .
Rabbim yar ve yardımcımız olsun .
Selametle
|
Elinize emeğinize gönlünüze sağlık allah razı olsun kardeşim