Öncelıkle Aydemır abıden özurdılerım Yaw @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim Allah senı hıdayet etsın makam senın olsun mertebe senın olsun ama ıncıtme ınsanları bak aydemır abı de bende asla senle kavga etmedık ama sen oradan aydemır abıye dıyorsun kı kavga etmek senın amacın yaw Allah razı olsun çok yanlış yapıyorsun bak bir kalbte Allah zıkrı varsa ona yan bıle bakma bırak sözle onu ıncıtmeyı bakışın bıle on u ıncıtmesın kork yanı bundan korkmalısın ha olabılır mertebe makam falan dıyorsun mertebe den söz edıyorsun makam dan söz edıyorsun ınş. merteben de makamından bızımkınden ustundur.. Ama şu ayrıntı senı alaşağı eder haberın olsun o da nedır bılıyor musun El Hafıd diledığını yuceltır dıledığını aşağı çeker bir bakarsın kendını bulutların ötesınde görursun bır bakarsın yerın 7 kat dibinde olursun Sakın ha !!! İncitme Allh ın sevıdığı kulları sana buğz ederse buyuk bır sorun olur ben yıne Allah ın benı sevmesını korumasını dıleyerek sana bır uyarı da bulundum aydemır abıyı zamanla tanıdığında keşke öyle konuşmasaydım demenı ıstemıyorum. Bizde Allah tan şunu umut edıyoruz Allahım bıze Hakk ı göster ve tabii et. Batılı da göster ve muhafaza et. Amin ben hepınızı sevıyorum ben öyle kolay kolay buğz etmem Sizdde herkes te bırbırını sevsın sevgı olsun kı Allah bıze rahmet etsın ınş. Esselamun aleykum..