Baba ve baba soyu enerjisi vücudun sağ tarafındadır.
Anne ve anne soyu enerjisi ise vücudun sol tarafındadır.
Vücutta tespit;
Sağ kürek kemiğinin bitim noktası:
Bir kişi babasından beddua aldığında baba sağ da olsa ölmüş te olsa beddua enerjisinin yeri burdadır.
Bir kişi babasına beddua etti ise veya isyan edip asi oldu ise veya babasına el veya dil ile zulmetmiş ise enerji buradadır.
Kişinin baba soyundan (babaanne,dede,amca vs.) sağ olanların bedduası veya onlara yapılan zulüm enerjisi buradadır.
Sol kürek kemiğinin bitim noktası:
Bir kişi annesinden beddua aldığında anne sağ da olsa ölmüş te olsa beddua enerjisinin yeri burdadır.
Bir kişi annesine beddua etti ise veya isyan edip asi oldu ise veya ennesine el veya dil ile zulmetmiş ise enerji buradadır.
Kişinin anne soyundan (anneanne,dede,dayı vs.) sağ olanların bedduası veya onlara yapılan zulüm enerjisi buradadır.
Sol küreğin 4 parmak aşağısı:
Bir kişi anne veya baba soyundan herhangi birine el veya dil ile zulmetmiş ise enrji burdadır.
Sağ ve sol küreğin bitiminin 8 parmak aşağısı:
Bir kişi anne soyundan herhangi birine sadece el ile zulmetmiş ise sol küreğin bitim noktasından 8 parmak aşağısında enerji bulunur.
Baba soyundan herhangi birine sadece el ile zulmetmiş ise sağ küreğin bitim noktasından 8 parmak aşağısında enerji bulunur.
Not: Eğer sadece dil ile bir zulüm yapılmış ama haddi aşmış ise de yine küreğin sekiz parmak altı da veri verebilir. Anne baba bedduası olmasa dahi onlara yapılan zulümden kaynaklı olarak küreklerde enerji bulunur.
Yani anne baba veya soyuna zulüm edilmiş ise hem zulüm noktaları hem de küreklerin bitim noktaları ayı anda veri verir.
Sağ ve sol trapezler:
Kişi anne soyundan vefat etmiş birilerine bir zulüm yapmış ise veya beddualarına maruz kalmış ise enerji sol trapezdedir.
Baba soyunda vefat etmiş birilerine bir zulüm yapmış ise veya beddularına maruz kalmış ise enerji sağ trapezdedir.
Not:Yani eğer bizim zulmettiğimiz insanlar veya soyumuzdan zulmedipte bedduasına maruz kaldığımız insanlar sağ iseler küreklerin bitim noktasındadır ölmüş iseler trapezlerdedir.
Yapılacak uygulamalar :
Anne baba ve yakın akrabalardan helallik ve sıla-i rahim
Ölmüş akrabakarının kabri başında öldükleri her yıl için 3 ihlas bir fatiha ve günahları için istiğfar.
Onların hayrına sada vermek, yasin okumak ve gerekirse kurban kesmek.