Alıntı:
HeartTache Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Buda o halde ezelden belli olan kaderimiz yani..edinsel ve konjenital diye ikiye ayrılır.. şifacılık değilde daha latif ve hassasi bir ruh icin ne yapılmalı konusunu açsan diyorum.konu takibindeyiz..senden faydalanmaya kapı açmanı gözleriz biz uslu şirinler ))
|
Ruhu latiflestirmek icin belki hayvansal gıdalardan uzak durmayı alışkanlık haline getirmeli..veya 40 gün sıkı bi riyazat yapıp açlıkla bazı letaiflerin hissiyatların açılması lazım..Fakat buraya riyazat ve şu zikirleri çekin diye yazsam %70 sıkıntı yaşayacak ve suçu bana atabilecek bi kitle var..Kimseyle hususi ilgilenmek istemiyorum sonunda hep ben yanlış biliyo oluyorum özel mesajla sitem ediyolar..Bazi kardeşlerim müstesna tabiki..
Genel kültür için okuyup soru soran bi kitlemizde var tabi..Isi gucu bırakıp onların yapmayacakları uygulamayacaklari sadece meraktan konunun altına detayları sormaları benim nazarımda zaman kaybı Allah bizi vesile ederse bi kaç yönlendirme yapıyorum bazi kisilere o kadar..