Mübarek
Ben hep 2+2=4 doğrultusunda mantığımla hareket etmeye çalıştım ama anladım ki herşeyin bi hikmeti var sebepsiz değil.. ve 4e giden yolu 50 farkli sekilde bulabilirim..Şeytanda da korkardım ilk vakitler bana zarar vericek diye şimdi iyi ki var diyorum..Buyuculerde olucak mübareklerde programın bi parçası hepsi
büyü yapan olmazsa bozmaya adam lazım olmaz ki,virüste olacak antiviruste biz doğru safi bulalimda gerisi hikaye..
Gunahada bilinçli girip bilinçli çıkabilirsen tövbeni edersen günahta ısrarcı olmazsan sıkıntı yok..Gunahlarimi tefekkür edince aczimi anlıyorum
kemale ererken biraz günahta lazım.. gülün dibine biraz gübre koyarsan daha güzel büyür..Adı günah olan şeylerde bizler için,zaten günahımız olmasa melek olurduk..Kasitli bi şekilde gidip günah işleyip günahın günah olduğunu kabul etmemekte var..Biz en azından neyin ne olduğunu biliyoruz 1 0 öndeyiz yinede şükürler olsun..
1 hakikati anlamak için 2 hafta haramın içindeydim..Niyetin eşyanın mahiyetini değiştirdiğine şahit oldum müşahede ettim 2 haftanin sonunda tövbe ettim kaldigim yerden devam ettim.
Korktuklarin kactiklarin yarın imtihanın olur yine o deneyimin içine girmeme izin verende O dur çıkmama izin verende O tövbe etmeme izin verende O..Allah izin vermese günahta işleyemeyiz