Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben yorum yapmaycam ama bir olay anlatacagım
azrail as denizde bir tahta üzerinde bir bebek görür ve cok acır o bebege .
azrail as bir hükümdar görür zalim bir hükümdardır o hükümdardan nefret eder
sanırsam ALLAH ona sorar en cok kime üzüldün der . oda o bebege üzüldüm der azrail . peki en cok kimden nefret ettin der . o zalim hükümdara nefret ettim onun canını almak beni mutlu etti der .
ALLAHta ona derki acıdıgın o bebekle o zalim hükümdar aynı kisiydi der .
|
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama henüz bebekken masum ve çaresiz değil mi? Bi zalimi bebekken yok etmekle hiç yaratmamak aynı şey değil ki
---------- Post added 02.07.19 at 23:56 ----------
Alıntı:
Tariki Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bebekler masumdur, işin içine zaman kavramı giriyor , henüz yapılmamış birşey için zaten yapacaktı demek insanın hür iradesi olmadığı anlamına gelmez mi, irade yoksa neden yükümlüdür insan
|
Çok doğru
Al işte zaten kafamı karıştıran Bi konuda bu nereye kadar iradeli nereye kadar iradesisiz