arkadaşlar yeniyim .bundan6 yıl önce biriyle tanıştım dulum 12 tıl önce eşimi kaybettim.hiç sevmeden evlenmiştim ve hiç sevemedim.okadar sevgiye açmışimki aylarca peşimde koşunca ikna oldum ve evlilik için tanımak istedim haram olmasın diye aramızda dini nikah yaptıredık ailesi falan bana çok düşkündü adam kendini okadar mert dürüst çalışkan tanıttıki ve okadar güzel oynadıki çok zeki bir kadın olmama ragmen inandım yada konuyu aileme açtım kesinlikle karşı çıktılar ben vazgeçmedim bir söz verdim ve bekliycem dedim .6 ay sonra bu aramaz oldu aradıgımda inanmak istedim.bebim için olüyordu aşırı ilgisi ve sevgisi ayaklarımı yerden kesti.ameliyat oldum çagırdım gelmedi araştırdımki 3 aydır bir hayat kadınıyla berabermiş evine almış kadını kadınla tanıştım neler anlatmış hakkımda körkütük aşık olmuş kadına ailesine götürmüş sonra kadından ayrılmış köpek gibi pişman yalvardı ailesi araya girdi affettim .hocalarla çok haşır neşirdi aşırı ilgisi vardi sana öyle bir büyü yaptırdımki beni bırakamıyacaksın dedi. mütahitim demişti boya badana yaparmış bana ev resimleri atıyordu badana yaptıgı evlerin resmini çeker atarmış .benim zevkime göre ev düzenliyordu hangisinde oturacaksan onu düzenliycem derdi .hepsi yalanmış .nerde hayat kadınları varsa onlarla düşüp kalkarmış aylak serserinin tekiymiş .herkesten borç alarak yaşarmış ve ödemezmiş .gözümün önüğnde feyste kadınlarla yazışır buluşurdu.seni seviyorum ama yanımda degilsib benimde ihtiyacım var onlarla nefsimi körletiyorum derdi beni boşasın diye iki sene müftülüklerde gezdim boşamıyordu sonunda tehditle boşandım. evliligide aldatma yüzünden bitmiş adamın tek kelimesi dogru çıkmadı beni masallarla kandırmış.ben çok köklü saygın bir ailenin kızıyım ve karşımda ceket iliklerdi herkes akıllı namuslu ve sözü geçen bir kadındım .ona inanarak evlenmek istedigimi aileme söylemiştim bana anlattıgı yalanları bende aileme anlatmıştım ne yapacagımı şaşırdım ayrılsam bir rezil olucam bunu yediremiyorum kendime ayrılmasam bununla dahada rezil olucam düzelir diye sustum bekledim fakat adamın kanı bozuk ahlak yok namus anlayışı yok ben istanbuldayım o izmirde yaşıyor benide bırakmıyor ama senede iki kez aşık olup başkasıyla ev lenmeye kalkıyor ben çok gururlu bir insanım bunları nasıl sineye çektim bilmiyorum .bana mutlaka büyü yaptırdı mümkün degil yoksa benim bunları yutup susmam .6 yıl oldu adam hala aynı ne peşimi bırakıyor nede aldatmaktan vazgeçiyor.bundan intikam almak istiyorum .ondan nefret etmem istiyorum ama onunda ilk günlerdeki gibi aşkımdan pişmanlıktan kahrolmasını istiyorum yaptıklarını yanına bırakmak canımı yakıyor bana yardıncı olurmusuınuz bu herifi aşkımla deli edeyim fakaty kendim ondan nefret edeyim nolur
|