Selamın aleyküm. Şimdi soracağım soru hakkında belki de başlıklar, içerikler vardır. Fakat nasıl izah edip , ne diye arayacağımı tam bilemedim. Ben istihareleri çok net sonuçlanan, hayatın her alanında net mesajlar alan, insanların huyunu suyunu tespit edebilen, niyetleri sezebilen bi insandım. Şimdi gördüğünüz üzere yana yıkıla istihare rüyalarımı yorumlatmaya çalışıyorum sizlere; net şeyler göremediğim, sembolik, karışık şeyler gördüğüm için. (Bazen onu bile görmüyorum.)
Bu sene içerisinde, aldığım aşırı şaşırtıcı istihare sonuçlarını birkaç güvenilir dostumla paylaşmıştım ve sonrasında hayatımda resmen elektrikler kesilmiş gibi oldu.
(Rüyaları ben değil, benim yerime, istihare ettiğim konu hakkında zerre bilgisi olmayan, sevdiğim ama sık görüşmediğim insanlar gördü her seferinde) Hayatı, insanları, kendimi okuyamaz oldum. İşaretler, detaylar, kesin karar vermeme yardım eden ilhamlar gitti.Çok sevdiğim birkaç insanla aramda iplik misali bağ olduğunu hissederdim. Artık hiçbir şey hissedemiyorum. Her şey dümdüz ve sıradan,
hiçbir şeyin enerjisi yokmuş gibi geliyor. Mesela ametist taşıyla 17 yaşımdayken tanışmıştım. Kimse tavsiye etmedi veya bi amaç için almadım sadece taşlara dokundum ve ametist benim bi parçammış gibi hissettirdiği için almıştım. Artık ametistin bile enerjisi yokmuş gibi geliyor. Tövbe ediyorum Rabbimle aramdaki sırları açığa vurdum diye. Fakat bu tür şeyleri paylaşmanın bedellerinden arınmak için başka yöntemler var mıdır ? Mutlaka vardır, ilimin ucu bucağı yok gerçi. Yardımınızı rica ediyorum.