Denenmiş sahih havas Kitapları
Değerli hocalarım ve değerli arkadaşlarım yaklaşık 6-7 aydır sizinle birlikteyim, bu forumu bulmam bir arayışın sonucuydu, malesef dünyada iyi insan çok az, çevremiz sevimli suretlere bürünmüş ağzından zehirli bal damlayan yılanlarla dolu siz hiç farketmeden arkanızı döndüğünüz an topuğunuza zehirini bırakıyor, etraf büyücülere giden kıskanç haset insan?lardan geçilmiyor (Allah şerlerinden korusun tuzaklarını başlarına geçirsin!) benim bu yola çıkmamdaki sebepte onlardan ağzımın çok yanmasından oldu, burada ucundan da olsa biraz eğitim almak için birkaç ilmine güvendiğim insana başvurularım oldu ama pek muvaffak olamadık, herkesin işi başından aşkın, kimisi önyargıları ilminin önüne geçmiş, ne kadar anlatsam da sıkıntıları kul başına gelmeden komşusununkini görmezmiş hesabı görmezden gelindim.
Artık birşeylere başlamam gerek ben beklerken bana fenalık etmek isteyenler beklemiyor! bir süre havas kitapları araştırdım hatrı sayılır bir arşivim oldu ama hangisi değiştirilmeden eksiksiz aktarılmıştır, hangisinde terkipler (koruma, davet vs..) çalışır bilmiyorum, sizin tasarruf edip sıkıntı görmediğiniz sonuç aldığınız kitap varsa paylaşmanızı istiyorum, ha bu arada celple falan işim olmaz, ulvi davetler ilgi alanımda.
teşekkürler.
|