Alıntı:
Sln Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle desteğiniz için Allah cc. razı olsun.. Bu konularda o kadar acemiyim ki gerçekten birilerinin bana yol göstermesine ihtiyacım vardı.. Diğer taraftan bolca zamanım var.. Bir süredir çalışmıyorum çünkü.. O yüzden tavsiye edeceğiniz kitaplar olursa mutlaka okumak isterim.. Vefk yazmayı becerebilir miyim? bilmiyorum ama sanırım o konuda beni en çok zorlayacak şey malzeme temin etmek olucak.. Geçtiğimiz aylarda çocuk sahibi olmamızla ilgili bir dua yazmak istedim.. Elma üzerine yazılıyordu ama nasıl yazabileceğimi günlerce araştırdım.. Sonra bir yerde safran mürekkebiyle diye bir bilgiye rastladım.. İstanbuldayım ve oturduğum ilçede dolaşmadığım aktar yada hac malzemesi satan yerler kalmadı.. Safran mürekkebi deyince herkes yok dediler tuhaf tuhaf yüzüme baktılar.. Bu açıdan yazmayı öğrenebilirim ama gerekli malzemeleri temin etmek neredeyse imkansız gibi.. Zikirler sitede mevcut mu? ve bir sayısı var mı? Biliyorum çok soru sordum ama bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim..
|
Sen özelden gel inşaAllah seninle konuşucak çok şeyimiz var Ayak üstü olmasın