Adamın biri afrikada diğeri istanbulda..Afrikadakinde büyü var,istanbuldaki yardım etmek istiyor..
Önce 2 rekat namaz kılıp elleri açıyor istanbuldaki ; Allahım ..... kişinin üzerindeki büyü musallat düğümler her türlü şer amel eden ruh ve ruhaniyatların temizlenmesi için ........ müvekkellerini sen vesile eyle.. diyor çünkü diğer türlü Allah'tan başkasından meded umma durumu var,gerçi kişi doğru bilinç ve şuurdaysa o icabetinde Allah tarafından kabul edildiğini bilir,neyse geçiyoruz..
Uygun bi şekilde davet ediyor bu istanbuldaki, Selamlaşmalar koku ikramlarının ardından diyor ki Allah rızası için ..... oğlu ..... üzerindeki bütün büyüleri musallat olan her türlü ruh ve ruhaniyatı önce çıkması için tebliğ etmeni islama davet etmeni eğer kendi rızasıyla çıkmazsa döve döve çıkartıp canını yakıp ........ dağına götürmeni istiyorum.Ben bu amelimi Allah rızası için yapıyorum ve dünyevi hiçbir karşılığı yoktur.Seninde Allah rızası için yardım etmeni istiyorum diyo istanbuldaki vatandaş..
Şimdi afrikaya uçak biletiydi 3. havalimanıydı çok uzun ve masraflı bi iş
Allah bu mubarekleri yarattıysa bizde O nun rızası yolunda onlarla kardeş olmaya çalışıp hizmet edelim diyor istanbuldaki..
Olaylar herhangi bi şahsa ait değil,tamamen hayal ürünüdür..
İşin ilginç tarafı bir çok kişi muvaffak oluyor he,göremediği için tüh bu seferde gelmediler diyor
Herkes yaratılış gayesine uygun işini yapmalı bence,heyecan aramaya gerek yok..