Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Tohumdan bi meyve ağacı alıp yetistirdiginde kendini göreceksin,doğru zaman doğru iklim doğru toprak doğru zamanda ve doğru miktarda su ile büyür.Kemale erdiğinde meyve vermeye başlar.. Soyundan vefat etmiş bu işlerle ilgilenen birisi var mıydı?
|
Dün bu sorunuzun cevabını annemi arayıp öğrendim.. Bir ninemiz varmış.. Annemin babaannesinin kardeşi.. Yaşasaydı yaşı 100'ün üzerinde olurdu.. Çok yakın akrabam olmasa da o şifacıymış.. Kanser hastalarını bile gerek bitkilerle gerekse dualarla tedavi edermiş o yıllarda.. Hatta tesadüf bu ya sizinle bu konuyu konuştuğumuz sıralarda annemle torunu birliktelermiş adını anmışlar.. Annem huyunuz suyunuz bile birbirinize çok benzer dedi..
Diğer taraftan bu sabah bir mahkeme işi vardı eşimin.. Zor geçecek bir süreç bekliyorduk.. Ve ben yine bir takım rüyalar gördüm.. Sabah namazını kıldıktan sonra eşime üzülme çok kolay geçecek bu süreç dedim.. Anlaşıldı sen yine rüya görmüşsün diye takıldı bana.. Sonra gittik mahkemeye.. Alacağımızı vermeyeceğiz diyen şahıslar mahkemeye gelme gereği bile duymadan anlaşma dilekçesi gönderip ödemeyi yapmayı kabul ediyoruz demişler.. Ve tek celsede bitti mahkeme.. Rabbime şükürler olsun ki sayesinde daha evden çıkmadan içim huzurluydu sonucu bildiğim için..