Alıntı:
Yazbahar Nickli Üyeden Alıntı
Evet zihin. Zihnin oyunları vesvese. Ama inanılmaz derecede gece gündüz uyanıkken uykuda her an. Öyle ki dua bile edemiyorum. Bir de sürekli intihar ya da baskalarına zarar verme hissi. Ve hep haftanın belli günlerinde oluyor artışı
|
Bi kaç tavsiyem var,doktor değilim reçete veremem ama aynı yollardan geçtim kardeşin olarak iyi olman için bi kaç tavsiye vermek istiyorum ablam..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tövbeni ettikten sonra gidip bayan bi hacamatcidan hacamat için randevu alacaksın..Dusunceler kanın frekansını değiştirir,aurani şekillendirir..
Gidip hacamat vücudundaki pis kanı geçmişe dair biriktirdiğin bütün atık ağır metalleri cikarttir vücudundan..
Kalbinin arkasından,ensenden,ensenin 1 karış altından,kafanın en üst noktasından bıngıldak noktasından (kafana azıcık bal sürer kupa yapışır,işi bittikten sonra pamuğa sirke döküp silersende gider),2 omuz arkandan yapsınlar..
Yanında yarim poşet toprak olsun onunla git çıkan kanı toprağa at..
Lütfen sırasıyla git..Senin iş kolay benim nazarımda
Vesvese nedir ? Nasıl gelir ? Nasıl ehemmiyet verilmez ? Ehemmiyet verirsek ne olur ? Gibi sorular sorulmalı çünkü vesvese olduğunun farkındasın bu güzel..
Youtube dan vesvese risailesine dair videolar izlemeni istiyorum..Bu tarz örnek olsun diye bi link bırakayım ordan devam edersin..Bi insan vesvese risailesini anlarsa psikolog açabilir benim nazarımda..
Bu da o anlatanların anlayıp öğrenip anlattıkları kaynaktır.. Evde sesli bi şekilde günlük 10 dakika oku,auranin rengi değişsin, evin bi atmosferi değişsin..He günlük 10 dakika okursan cinlerde yaklaşamaz haberin olsun..Daha çok kerameti vardirda nurlarla tanismani kerametleri için değil doğru şekilde yarana merhem olması için tanıman öğrenmen okuman çok daha güzel olur..