illuminatinjn varligini ve amaclarini 3 4 sene arastirmistim deep web irc gibi platformlarda bi fotograf almistim img resimlere koyunca hic bi sonuc vermemisti bunlarin yaptiklari anlasmalar iblis ile iblise seytan terimi yanlis ruhunu seytana saten binlerce halk var makam mevki san sohret para ve sevgili icin insanin aklinda soyle bi suphede duyuyor iblis cinlerden ustun bi varlik neden rituellere gelsin cinler insanlara istediklerini veremez sadece gecmis hakkinda bilgi verebilir sizin anlattiklariniz icinde cinler vb halk arasindaki palavralar surekli bi tarikat altinda kalmak insasinin kisiligini bozar bu yuzdende baska bi vizyona burunur illuminati kendi dinini olusturup dunyaya yaymak isteyen bi topluluk tarikat bu tarikatta bagli kalanlarin istediklerini yapiyolar cunku medya para soktor islerini elinde yuruten insanlara bagli bir tarikat 1 mayis 1776 adam weisthaup yeni duzen olusturmak istedi ve arkasinda cogu krallar durdu illuminati devlet adamlariyla ve parayla senkronize olmus bir toplukuktur rosctchild rockfeller gibi topluluklar 1700 ve 1800 lu yillarda israil ve almanyada el altindan devleti yonettiler suan pek bilinmesede borsalar onlara aittir medyalar hepsi onlarindan bilinen banklari mono bak new york bank visa gibi kuruluslar yani ekonomi ve medyayi yoneten topluluk dunyada ne isterse yapabilme gucune sahiptir cunku isin 2016 verileri dunyada donen para miktari 1 ayda 10 trilyon euro bu para cogu devleti almaya yeter ustune parada artar
yani dedigim gibi tarikata uzun sure bagli olan insanlarda kisilik bozuklugu olmasi cok normal davetlere bizim boyutta yasan varliklar gelir digerleri rituelere uymaz iblisler huddamlar iste cogu davetin basariz olma durumunuda anlatmistik olduk onlarin cagirdiklari 3 5 yalanci cinniden baska bisey degil gelenlerde zaten istediklerini veremezler hadi bunlar yeni dunya duzenini kurmaya calisiyor ama bunyesinde insan alirken allaha inanan insanlari istiyolar nedenini daha bilmiyorum .D zaten grup 2016 dan sonra aktifligi kesti faaliyetleri bugunlerde hic yok nedeni grup parcalanmaya bolunme durumuna geldi yaptiklari cin cagirmalarda ise cinlere bu yeni dini asilamaya calisiyolar onlarda tipkini insanlar gibi kandirabilirsen istedigini yaptirirsin yok cini var onun cinin adi m bunun ki k bunlarin hepsi komplo