Önce bunu okuyorum;
İsm-i Azam
Allah’tan başka ilâh yoktur. Ancak, Celîl ve Cebbar olan Odur. Ondan başka ilâh yoktur. Ancak bütün kullarının hâllerine vâkıf olan ve kusurlarını örtendir.
“Allah’tan başka ilâh yoktur. Gece ile gündüzü halk eden Odur. Allah’tan başka ilâh yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz Ona hamd ü sena ederiz. Allah’tan başka ilâh yoktur. Ancak O vardır; tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah’tır. Biz Ona ibadet ederiz. Allah’tan başka ilâh yoktur. Ancak O vardır; Tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilâhtır. Biz Ona şükrederiz. Allah’tan başka ilâh yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed Onun Resulüdür. Hay ve Kayyum Odur. Allah’ın rahmeti mahlûkatının en hayırlısı olan Muhammed’in Âl ve Ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şahadet ederim ki, Sen hem Rabbimiz ve hem de Hâlıkımızsın.
“Allah’ım! Beni mağfiret eyle, yâ Allah, yâ Allah, yâ Allah; rahmetinle beni yargıla. Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.
---------------------------------------
Sonra da Vird-i Settar.
Allahın ve resulünün selamı ve bereketi üzerinize olsun inşallah. Dualarınız kabul olsun.
|