Alıntı:
ozkancan Nickli Üyeden Alıntı
Demedim ama ben bi sonuç alamadım. Genelde de hiç bi şeyden sonuç alamıyorum zaten . Yani benden kaynaklı galiba . Tabi kişiden kişiye değişir durum
|
Bu beklentiyle yaptığın hiçbir şeyden olumlu sonuç alamazsın, inan önce Allaha sonra kendine ve herşeyin hayırlısını iste. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
---------- Post added 19.06.19 at 12:54 ----------
Alıntı:
Sln Nickli Üyeden Alıntı
Ben tamamını yazmadım kardeşim.. 7.ismi yazdım sadece.. Normal tükenmez kalemle yazdım.. Uyuduğum odada bulundurduğum bir koruyucu muskam var ve parmağımdan özel günler hariç hiç çıkarmadığım bir mührü süleyman yüzüğüm var.. Bunlar etkilemiş midir bilmiyorum.. Ama çocukluğumdan beri musallat durumlarım var ki zaten bunun nedeniydi sorduğum.. Yıllardır gördüğüm her rüyayı yaşarım.. Birisini hayatındaki bir konuyla ilgili içimden gelen hisle ne zaman uyarsam, şuna dikkat et desem vs hep olur.. Hep haklı çıktın yine gibi söylemler duyarım.. O yüzden benim kendimle alakalı bir durum mudur inan onuda bilmiyorum.. Maneviyatta kendimi yeni yeni keşfediyorum.. Anlamaya çalışıyorum.. Sende amelin neyse onunla ilgili olanı yazmayı denersen inş sende de işe yarar faydasını görürsün..
|
Ne güzel özetlemişsin, bende aynı durumdayım.