50 Mesaj hakkını doldurup bana ozelden mesaj atsana o kardesin bilgilerini isticem..Burdan kesinlikle ve kesinlikle yazma o kardeşin bilgilerini..Seneler önceki resmimi bi konunun içine koydum bana okuma yapan var herkese açık buralar kesinlikle yazma olay farklı boyuta taşınır bi de onlarla uğraşırız..
Zaten olay senin dairende değil,hayatı boyunca tanıştığı her insana vesvese vericekler onuda rahat birakmicaklar..Allah rızası için dua edelim biz üzerimize düşeni yapalım gerisini Allah a bırakalım,daha farklısini yaşadım benim hikaye daha ilginç o yüzden çok rahat empati yapabiliyorum..
He sevmeyi öğrendin uzaktan sevmeyide öğrendin belki hayatına girmesinin tek sebebi buydu ?
Veya Allahın razı olmıyacağı islam dışı bi birliktelikmiydi bitti ? Sebepler dairesinde şizofren bagliyana kadar düşünürüm ben..Bu konuya özne olmadigim ve sizin hayatınız olduğu için konuşmak hatta belki dusunmek haddime değil,belki bende sırf o zaman onları şuan burda empati yapabilmek derdinle dertlenmek için yaşadım ? Nerden bilicez
Özel mesaj gönder sen bana ordan devam edelim inşallah