Alıntı:
qiuuip Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben farklı alemdeki varlıkları görmek istemiyorum. Galiba bu taç çakrayla yada kalp gözüyle olabiliyor. Zihin okuma yani 6. çakramı açmak ve bu konuda gelişmek istiyorum. telekinezi, telepati gibi şeylere merakım çok fazla. Neler yapmalıyım bunları gerçekleştirebilmek için?
|
Meditasyoncular açıyor bizden fazlaları mi var ?
Sende ac bakalım 21 günde 256 nur esmasi ile uygula,korkma hayatında bi değişiklik olmayacak algıların açılır biraz..kaygilarla tekrar kapanır ama senede 1 kere hepsinin açılması daha sonra doğal seyrü sülüğe bırakılması taraftariyim..
Allah sana verdiyse bu cakrayi vardır bi hikmeti korkma çekinme..Zaten bunlarla aşırı zorlasan bile göremezsin ama bu etten kemikten bineginin çanaklarini bi parlat..sonra hissiyat kısmına yöneliriz senin ödevin bu olsun şimdilik bitince yaz bana farklı alanlara yöneliriz bi yerden başlamak lazım.. Camide hızır ı bekledim ben senelerce
Allah sen bi çabala bi adım at dedi bende küçük deneyler tertipler uyguladım sonuç bu..Sende çekinme korkma başına bisey gelsede yine O ndandir.Goruneni değil görünmeyeni anlamaya çalış başına gelen olaylarda da