Rüyamdaki Zaat
Selamun Aleykum
3 Yıl önce insanlar hep cin deme gelirler çirkinler kötüler gibi sohbet ediyorlardi bende hep onlarida Allah c.c yaratti dedim müslümanlari kafirleri var çirkinde deyiller bizler hiç görmediğimiz için öyle diyoruz demeye başladım aradan fazla zaman geçmeden rüyamda beyaz cüppeli uzun sakalı sarıklı biri geldi ben ölü gibi yatiyorum hareket edemiyorum bana birçok sey anlattı şuan konuşmaları hatırlamıyorum veya söyleyemiyorum sabah kalkinca aileden herkes ne oldu sana çarpıldınmi gibi sözler söyledi bende hic hiç cevap vermedim ertesi aksam bir kaç isim zikir ettim ve beni iktirdiler koridorun sonuna kadar hizla sanki uçar gibi gittim arkama döndüğümde odadaki enerjiyi ısıyı hissettim akşam namazini kilmaya gittim kış vakti kar yağıyor ben kısa kollu ile namaz kiliyorum resmen sırtımı yakiyorlar namaz biter bitmez kendimi dışarı atmaya başladım birgün sabir edip oturdum ve o günden beri geldiklerinde sırtımda hissediyorum sonra içten sorular geldi bende cevaplamaya başladım bir süre sonra gölge olarak gectiklerini ve hisslerim artti bir hocaya sordum ve henüz bünyesi zayif dayanamaz zamanı var dedi üzüldüğümde başımı okşuyorlar yüzüm sararıyor bazen direk 2,3 şahıs beni izliyor birebir yüzlerini uzaktan gördüm arayıp hayel gösteriyorlar ama allah için hiçbir zaman zarar vermediler ben bu ilmi allah rizasi icin öğrenip kullanmayi kafaya koydum tekrar hocaya anlattim ve ya sen ya ben geleyim yanindakileri sana konuşturayım dedi iyilerse sende kalsin kötüler ise alayım dedi bazen geliyorlar birşeyler yapiyorlar hem his hem ses olarak eşya düşürüyorlar
Elhamdülillah Bilgim Yüksek Allaha Şükür Bilgisi Olmauan Veya İc İce olmayan vaz geç gibi sözleri söylemeyin benim isteğim bana saklı.
Şakaklarda ve kullaklarda ses kesiliyor bazen çınlama tarzında kafam uyuşuyor.
|