Reptilian (sürüngen ırk-insansı sürüngen) gerçeğiyle dalga geçenler var.
Adam bana " sen kafayı yemişsin Reptilian diye bir ırk yok,hayal dünyasında yaşıyorsun" diyor.
Ben de diyorum ki " O hayal diye bahsettiğin Reptilian ırkın sen de bir parçasısın,insanoğlu daha embriyo halindeyken sürüngenlik özelliği gosterir,kuyruğu var,Reptilian genetiğimiz var,İlk 6 – 7 haftada cenin Reptiliana benziyor ve androjen.Memelilere ait genetik özellikler daha sonradan açılıyor.İnsan beyninde tıp literatüründe de geçen "reptilian brain " ,"sürüngen beyin" ya da "Rkompleks" denilen bir bölge var ve hayatta kalma iç güdülerini, kavgayı, hırçınlığı yönetir.Sürüngen Beyin (Reptilian Brain): Beyin sapında bulunan ufak bölümdür. Tamamen yaşamsal faaliyetler söz konusu olduğunda devreye girmektedir ve canlıyı hayatta tutmakla görevlidir. Kalp atışı,soluma, PH düzeyimiz, kan pompalama gibi temel varoluşa ait sistemleri düzenleyerek bizi hayatta tutmaya çalışıyor. Tehlike anında, algılayıp hızlıca bacaklarımıza kan pompalayıp hızla uzaklaşmamızı sağlayan bu sistem. Motor sistemler ve sinir sistemlerinin koordinasyonu onun sorumluluğu alanında. Kullandığı araç ise duygulardır.Şimdi tekrar Reptilianlara dönersek,bir insan görmediği bir şeyin resmini,heykelini yapabilir mi
Reptilian figürleri dünyanın dört bir yanında kullanılmıştır.Ayrıca farklı coğrafyalarda gerçekleşen yakın temas ve gözlem bilgilerini de hafife almamak gerek diye düşünüyorum.Aynı özelliklerde varlıkları anlatan yüzlerce birbirini tanımayan ve farklı coğrafyalardan insanlar var.Bu konunun izini sürmek çok zor değil ,sabırla araştırmak tatmin edici sonuçlara ulaştıracaktır.Şahmeran'dan başlanabilir mesela.