Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Şuanda ablanız etkilenmiş mi sizce ? Yoksa öyle mi zannedersiniz..Benim nazarimda merakı uğruna para harcayabilecek ve para verince rahatlayacak birisiniz..Ver 500 lira yapalım bakım öğren var mı yok mu vesvese güçlü bi enerjidir kabul edersen şişer dağ gibi olur..Durum hiçte coooook acil değildir sadece evhamdir bu,büyü mezardaki kasıkta kalmaz kişinin koltuk altına yapışır bi enerjidir.Ablanin üzerini temizlendiginde mezarda sadece kaşık kalır..
|
Hocam önceki durumda da zeferan dışında para vermedik ki oda hocanın hakkı zaten. Suan ablamda birşey yok ablama da değilmiş hocam öyle söyledi. Aciliyet konuyu geç saatlerde açtım ve o saatte bilgisine güvendiğim siz hocalarıma sormak istedim. Belirttiğim gibi herşey Allah’ın izni ve bilgisi dahilindedir o yüzden bize bile yapılsa rabbimin sınavı der şükrederim. Ayrıca hocam bende bu ilmi öğrenmek için el almaya şükürler olsun ki Nail oldum. Ama tabi ben yolun daha en başında olduğum için bu platformda her derdimi sizlere aktarabiliyorum. Allah razı olsun hepinizden...