Alıntı:
Ben bilmem Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm...
Yeni üyeyim aslında öğrenmek istediğim çok şey var ama bu başlığı görünce yaklaşık 4 ay önce gördüğüm ama tabirini bir kaç yere sormama rağmen öğrenenediğim bir rüya gördüm...rica etsem tabirini yaparmısınız...
Rüya:
Çok geniş avlusu olan eski bir evde bir grup kadın akrabamlayım ama hiçbirinin yüzünü görmüyorum
Havanın kararmak üzere olduğu saatler
Misafir geldi haberi alıyoruz,ben başımı örterken diğerleri bunu yapmıyor diye onlara söyleniyorum
Gelen misafirlerden yalnızca en sondaki en son 30 yıl önce gördüğüm uzak bir akrabamız (o sıralar babasının vefat haberini almıştım) şu an 50 li yaşlarda olmadına rağmen siyah deri ceket tarzı giyinmiş uzun saçlıydı ve tamamen siyah giyinmişti...içeri girerken yüzünde son derece sinirli bir ifadeyle kucağında üzeri örtülü birşeyle içeri girdi...
Ben misafirlerin yanına girmeden mutfakta beklerken yanıma eşimin 6 yaşındaki kız yeğeni geldi kucağında biri büyük diğeri küçük 2 yastıkla...çok korkuyorum dedi ben onu sakinleştirmeye çalışırken avludan sesler duydum...
Çıktığımda tamamen siyah giyinmiş pelerinli,sarıklı ve peçeli 7-8 kişilik bir grup ellerinde kılıçlarla geldiklerini görüyorum...
O sırada bende La Havle Ve La Kuvvete İlla Billah zikriyle ve elimde kılıçla onlara doğru yürüyorum...
Tam bu sırada başımda bşr serinlik hissetmeye başlıyorum gözümün önünle cami çinilerindeki gibi desenler ve altın rengi yıldızlar uçuşuyor...
Ortalık sakinleşiyor avluda tek başınayım duvarın dışına bakıyorum heryer muazzam güzellikte yemyeşil çimen az ötede kare şeklinde kazılmış çok derin olayan bir çukur görüyorum içinde kahverengi genç bir inek var...
Not:bu rüyayı abdestli olarak uyuduğum bir günde ve yatsıyla sabah ezanı saatleri arasında gördüm...
|
evlimisiniz bekarmısınız