Alıntı:
Heartway Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese sorum tecrübeli arkadaşlara...2 kişi tanıdım her ikiside musallata uğramış ve bir şekilde bence çok da rahmani olmayan çok iyi bir şekilde etrafına tuz ile çember çizmek suretiyle korunuyor..ve bu kişilere bakım yapılamıyor varlık yaklaşamıyor, büyü yapılamıyor...basta bana sapkın geldi ama durum bu..kişi kendini her şekilde koruyabilir..ama kârı koca yada 2 kişi yada evini nasıl bu şekilde korumaya alırsın? Bakımı geçtim. Işin asli büyü yapan ve sürekli tekrar eden insanın yapmasını bu tuz çemberi ile nasıl durdurursun ?
---------- Post added 22.05.19 at 09:53 ----------
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Tuzun içindeki iyonize durumdan dolayı yaklaşmak istemezler gelenler ama o çemberin tepeside açıktır aslında tereyağından kıl çeker gibi ayıklanır aslında daha imtihan görmemişler
Sürekli büyü yapıldığını düşünen kişide vesveselidir öyle zannediyodur..İsmini değiştirirsin bi daha yapamazlar bitti.